• EuroConsult biedt specialistische software aan die uw organisatie ondersteund op het gebied van Productie & Logistiek. Wij leveren onder andere Planning Software, Productie Software en BPM Software.

 • EuroConsult is zeer gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijfsprocessen. Het EXB Software pakket helpt u bedrijfsprocessen inzichtelijk maken en zorgt ervoor dat u meer grip krijgt op uw organisatie.

 • Onze Managed Services bieden een ICT infrastructuur die uw organisatie in staat stelt om online goed te functioneren. Wij leveren onder andere Netwerk & Systeembeheer, Hosted Telefonie en Cloud Oplossingen.

 • Om uw ICT problemen aan te pakken leveren wij Professionals en ZZP Freelancers die u uitstekend van dienst kunnen zijn. EuroConsult is zeer flexibel in het leveren van de beste specialisten om in uw organisatie kwaliteitsoplossingen te implementeren.

ICT Dienstverlening

Op ICT gebied biedt EuroConsult diverse oplossingen als het gaat om software voor Productie & Logistiek, Governance Risk & Compliance en Detachering. Naast het bieden van verschillende softwarepaketten die uw business ondersteunen bieden wij ook consultancy en detachering professionals aan die u kunnen helpen bij de implementatie van ICT oplossingen. Wij leveren ook de gehele ICT infrastructuur die uw organisatie ondersteund in uw online bedrijfsvoering.

Planning Software

Preactor is wereldmarktleider op het gebied van Advanced Planning and Scheduling software. Preactor voorziet in planning software waarmee u een gedetailleerde productieplanning volledig geautomatiseerd kunt doorrekenen. Uw productieplanning wordt weergegeven op het grafisch planbord. Waar ERP systemen geen rekening houden met eindige capaciteit van machines, beschikbaarheid van (gekwalificeerd) personeel, tools of materialen, zal Preactor de productieplanning binnen deze restricties optimaliseren. Door uw productieorders in de meest geschikte volgorde te plannen, benut u uw productiecapaciteit optimaal. Wanneer u uw productieplanning wilt optimaliseren, uw voorraden wilt verlagen en tegelijkertijd uw customer service wilt verbeteren, is Preactor de juiste planning and scheduling software voor uw productiebedrijf.

Voor meer informatie zie: www.evologics.nl/planning-software-van-preactor

Productie Software

Infor Evolution is een unieke softwareoplossing waarin uw logistieke, administratieve en financiële processen volledig geautomatiseerd worden. De basis is een breed pakket standaard software dat aan de hand van uw individuele processen op maat wordt vormgegeven. Infor Evolution heeft een bijzonder brede basis en kan nagenoeg elk bedrijfsproces automatiseren. Het systeem is wereldwijd naar tevredenheid geïmplementeerd bij talloze organisaties in vele sectoren en met grote verschillen in structuur, procesindeling en omvang. Afhankelijk van de doelstellingen en complexiteit, is Infor Evolution geschikt voor middelgrote tot grote bedrijven met een focus op productie en/of handel.

Infor Evolution onderscheidt zich door het aanbod van zeer geavanceerde functionaliteiten voor vrijwel iedere organisatie. Vanzelfsprekend biedt het systeem u diepgaande ondersteuning op het gebied van voorraadbeheer, inkoop en verkoop, productie, transport en finance. Daarnaast onderscheidt Infor Evolution zich door specifieke en additionele functionaliteit op het gebied van:

 • Distributiemanagement
 • CRM en documentmanagement
 • Functionaliteit voor Service en Technische dienst
 • Klantspecifieke configureren van producten
 • Webshop functionaliteit
 • Software voor scheduling en planning
 • Continu inzicht in de performance
 • Proactieve software voor het stroomlijnen van de processen
Voor meer informatie zie: www.evologics.nl/over-infor

BPM Software

Infor Evolution biedt u een BPM (Business Process Management) oplossing om uw administratieve en operationele werkzaamheden te stroomlijnen en met minimale tussenkomst van medewerkers af te handelen.

Het resultaat: automatisering zoals het is bedoeld. Geen eindeloos veel velden verdeeld over verschillende schermen of tabbladen, maar een systeem wat voor u werkt! Aan de hand van uw bedrijfsprocessen en procedures handelt Infor Evolution de meest voorkomende processen geheel automatisch af. Pas als de software een afwijking signaleert, wordt actie van een gebruiker gevraagd.

Voor meer informatie zie: www.evologics.nl/bpm-software

BPM Software voor het MKB (Exact)

EuroConsult heeft zich gespecialiseerd in het implementeren van Exact software bij bedrijven in diverse industriën. Dagelijks ervaren onze klanten dat het automatiseren van bedrijfsprocessen binnen hun branche een vak apart is. Naast technisch inzicht is gedegen kennis van uw branche absoluut noodzakelijk. EuroConsult is uniek en staat synoniem voor kwaliteit en betrokkenheid. Wij stellen u in staat meer uit uw organisatie te halen. Dat doen wij met behulp van Exact Software en aantoonbare kennis van uw branche. Of het nu gaat om uw mensen, processen of technologie. Uiteindelijk gaat het om return on investment. Geld verdienen dus.

Voor meer informatie zie: www.brainsquare.nl

EXB Software

EXB Software voorziet in het naleven van zowel interne als externe regelgeving en procedures op het gebied van governance, risk, compliance, quality, incident, audit, business intelligence & reporting. Het is een product wat, in samenwerking met klanten, door EuroConsult in eigen beheer wordt ontwikkeld. Gerenomeerde bedrijven uit uiteenlopende branches, volgen hiermee de (wettelijke) procedures op en monitoren de interne naleving. In het geval van incidenten initieert de software automatisch een intern verbetertraject waardoor incidenten in de toekomst worden voorkomen.

evologics exb software

Voor meer informatie zie: http://www.evologics.nl/grc-software

Netwerk & Systeembeheer

Binnen grote organisaties wordt dagelijks netwerkbeheer en systeembeheer uitgevoerd. Er zijn altijd beheerders aanwezig die het netwerk dagelijks in de gaten houden, waardoor storingen worden voorkomen. EuroConsult maakt dit ook mogelijk voor MKB bedrijven.

Als Microsoft Small Business Specialist heeft EuroConsult bewezen een volwaardige en gecertificeerde gesprekspartner te zijn voor het midden- en kleinbedrijf. Diverse medewerkers hebben zich gespecialiseerd én gecertificeerd om de juiste oplossingen voor deze doelgroep te realiseren. U kunt daarom met een gerust hart bij ons terecht voor uw systeembeheer op locatie en op afstand.

Voor meer informatie zie: www.braincare.nl/netwerk-en-systeembeheer

Hosted Telefonie

Voeg spraak, video en data samen op één veilig netwerk met VoIP Telefonie. Verlaag kosten en verbeter de productiviteit en mogelijkheden voor samenwerking binnen uw bedrijf.

VoIP telefonie is niet meer weg te denken in de huidige ICT. De grotere bedrijven maken al jaren gebruik van VoIP telefonie / IP communicatie. Door de behoefte naar kostenverlaging, initiatieven als "het nieuwe werken" en behoefte aan integratie en convergentie, wordt deze technologie meer en meer toegepast in de zakelijke markt.

Voordelen VoIP telefonie:

 • Eén netwerk

  Waar traditionele telefonie de telefoongesprekken binnen het bedrijf over een apart netwerk stuurt, gebruikt VoIP-telefonie het aanwezige computernetwerk. Er hoeft maar één circuit van kabels, patchkasten en actieve componenten aangelegd en beheerd te worden. U hoeft niet meer te kiezen voor een indeling van telefonie- en data-aansluitingen, maar kunt volstaan met alleen data-aansluitingen.

 • Gebruikersgemak

  Extra VoIP toestellen voor nieuwe medewerkers zijn snel aangesloten via uw bestaande computernetwerk. De toestellen zijn voorzien van ingebouwde switch zodat geen extra netwerkaansluitingen nodig zijn. Ook interne verhuizingen zijn eenvoudig. De medewerkers toetsen hun gebruikersnummer in op de IP telefoon op hun nieuwe werkplek, waarna ze direct kunnen bellen met dezelfde functies als voorheen. En met behoud van hetzelfde telefoonnummer. Programmeren van de centrale is er niet meer bij.

 • Lagere TCO (Total Cost Of Ownership)

  Doordat VoIP telefonie gebruik maakt van het computernetwerk, ligt het onderhoud ook direct bij uw netwerkbeheerder. Dure onderhoudscontracten met externe partijen zijn niet meer nodig. Zijn meerdere locaties onderling verbonden door IP, VPN of WAN, dan is het telefonieverkeer onderling gratis. Tevens scheelt dit in de capaciteit van de externe telefonie lijnen.

 • Thuiswerken

  Zodra thuiswerkers een verbinding met het bedrijfsnetwerk hebben, kunnen zij hun VoIP telefoon aansluiten en diensten gebruiken zoals ze die ook op kantoor ter beschikking hebben. De grote voordelen: bereikbaar onder hetzelfde nummer, geen kosten voor intern bellen, kosten worden direct meegenomen in de centrale telefoonafrekening.

 • Voor meer informatie zie: www.braincare.nl/voip-telefonie

  Cloud Oplossingen

  Geen lokale gegevens meer, geen eigen servers meer op kantoor. Het is mogelijk en nu ook zeer betaalbaar. Wilt u ook geen overbodige hardware meer, overal en altijd bij uw gegevens kunnen komen? EuroConsult faciliteert het analyseren van uw ICT omgeving en kan adviseren of u ook naar de cloud kan.

  Voor meer informatie zie: www.braincare.nl/cloud-oplossingen

Professionals

EuroConsult streeft ernaar om voor alle medewerkers een inspirerende werkgever te zijn die kansen biedt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en carrière. Als interim-professional bij EuroConsult kun je ingezet worden bij een van onze diverse opdrachten uit ons grote netwerk aan opdrachtgevers. Je werkt aan interessante uitdagingen, kleiner of groter; waar jouw inzicht, enthousiasme en ervaring het verschil maakt.

Als BrainCap professional werk je aan interessante opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. De ene keer word je ingezet voor een project, de andere keer voor de oplossing van een tijdelijk bezettingsprobleem. Ondertussen heb je de zekerheid van een vast contract.

Voor meer informatie zie: http://www.braincap.nl/professionals-0

ZZP Freelance

Als ZZP'er bezit je over ondernemersgeest, vakkennis en ga je uit van je eigen kracht. EuroConsult biedt de gelegenheid om dit in te kunnen zetten en wij nemen tijdrovende acquisitie uit handen. EuroConsult is dan ook altijd op zoek naar enthousiaste en ervaren IT'ers en wij bieden een grote diversiteit in opdrachten en wij beschikken over een groot netwerk aan opdrachtgevers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijven binnen de bancaire sector, uitgeverijen, zorginstellingen en de metaalindustrie.

EuroConsult zorgt ervoor dat je zo goed mogelijk van start kunt gaan om van betekenis te kunnen zijn bij onze opdrachtgevers. Naast het doen van acquisities regelen we ook de onderhandelingen en bespaar je daarmee veel tijd en energie.

Voor meer informatie zie: http://www.braincap.nl/zzp-freelance