• Op het bedrijventerrein Schiphol Rijk in de nabijheid van de luchthaven Schiphol zijn diverse projecten gerealiseerd. Onder andere logistieke gebouwen en kantoren voor BCC, Seagate en TNT.

  • Op het bedrijventerrein Acht te Eindhoven is een nieuwbouw bedrijfspand met kantoorruimte gerealiseerd voor TNT. De bouw is gestart in april 1999 en de de oplevering heeft plaatsgevonden in juni 2000.

  • Op het bedrijventerrein Roerdalen te Roermond is de nieuwe bedrijfshal D van UPS Worldwide Logistics Nederland BV gerealiseerd. Het perceel betreft een bedrijfshal en kantoorruimte met bijbehorende facilitaire ruimten en 2 laadkuilen met 20 laaddeuren.

  • Op de Loperweg in Echt is een nieuwbouw opslaghal gerealiseerd voor Holbox. De totale oppervlakte van het pand bedraagt circa 2520 vierkante meter.

Referenties

EuroConsult heeft in het verleden verschillende grote logistieke bedrijfspanden en kantoren gerealiseerd voor diverse bedrijven. Zowel het ontwerp, de bouw en de afwerking zijn onder leiding van EuroConsult uitgevoerd. EuroConsult neemt hierbij alle zorgen uit handen en zorgt voor een flexibele samenwerking met de diverse uitvoerende partners. Zowel de planning, communicatie als uitvoering en afwerking zijn zeer belangrijk en hieraan wordt dan ook extra aandacht besteed.

Op het bedrijventerrein Schiphol Rijk in de nabijheid van de luchthaven Schiphol zijn diverse projecten gerealiseerd. Onder andere logistieke gebouwen en kantoren. Dit is onder meer gedaan voor het hoofdkantoor van BCC.

bcc hoofdkantoor schiphol rijk

Op het bedrijventerrein Schiphol Rijk in de nabijheid van de luchthaven Schiphol zijn diverse projecten gerealiseerd. Onder andere logistieke gebouwen en kantoren. Dit is onder meer gedaan voor Seagate.

seagate schiphol rijk

Op het bedrijventerrein Schiphol Rijk in de nabijheid van de luchthaven Schiphol zijn diverse projecten gerealiseerd. Onder andere logistieke gebouwen en kantoren. Dit is onder meer gedaan voor TNT.

tnt schiphol rijk

Op het bedrijventerrein Acht te Eindhoven is een nieuwbouw bedrijfspand met kantoorruimte gerealiseerd voor TNT. De bouw is gestart in april 1999 en de de oplevering heeft plaatsgevonden in juni 2000.

tnt eindhoven

Op het bedrijventerrein Roerdalen te Roermond is de nieuwe bedrijfshal D van UPS Worldwide Logistics Nederland BV gerealiseerd. Het perceel betreft een bedrijfshal en kantoorruimte met bijbehorende facilitaire ruimten en 2 laadkuilen met 20 laaddeuren.

ups logistics

Op de Loperweg in Echt is een nieuwbouw opslaghal gerealiseerd voor Holbox. De totale oppervlakte van het pand bedraagt circa 2520 vierkante meter.

kantoor holbox