• Op het landgoed van Chateau de Salles - ongeveer 48 ha - zijn reeds 100 villa's gerealiseerd. Op dit moment wordt er gewerkt aan de derde fase: een 'nederzetting' van 50 luxe villa's in de directe nabijheid van het kasteel.

  • We bouwen geen standaard woning, maar een verblijf in uw stijl met een hoogwaardige afwerking die al uw verwachtingen overtreffen. Wij staan voor een vlotte samenwerking en expertise die voldoen aan de hoogste eisen.

  • WTC Heerlen Aachen heeft een initiatief, waaraan kennisinstituten en het bedrijfsleven aan beide kanten van de grens deelnemen. Het doel is om instrumenten en projecten te ontwikkelen om Business aan Science te verbinden. Ook bieden wij hier kantoorruimte aan.

Projecten

EuroConsult biedt verschillende projecten aan in de onroerend goed sector. In samenwerking met onze diverse partners realiseren wij projecten zoals het aanleggen van logistieke bedrijventerreinen, het villapark Chateau de Salles in Frankrijk, de bouw van villa's in diverse landen en wij verhuren daarnaast ook kantoorruimte in bijvoorbeeld het WTC Heerlen Aachen. Bij het realiseren van diverse projecten houden we rekening met de wensen van de klant en stellen we de kwaliteit, service en duurzaamheid voorop.Chateau de Salles

Schitterende vakantiewoningen in Zuid Frankrijk

Op het landgoed van Chateau de Salles - ongeveer 48 ha - zijn reeds 100 villa's gerealiseerd. Op dit moment wordt er gewerkt aan de derde fase: een 'nederzetting' van 50 luxe villa's in de directe nabijheid van het kasteel, tussen de loofbomen midden op het rustige landgoed en vlakbij l'Eyre, het riviertje dat achter het kasteel langsloopt en dat het Parc Naturel Regional des Landes de Gascogne doorsnijdt.

Parkspecialiteiten

Résidence du Château de Salles beschikt over tal van faciliteiten waarvan de eigenaren en huurders gebruik kunnen maken zoals: een zwembad met kinderbad, twee tennisbanen, een squashbaan en een fitnessruimte. Daarnaast is er een trimbaan, die zich over het gehele park uitstrekt. Ook voor de inwendige mens kan worden gezorgd in La Choppe (een Baskisch restaurant met bar). La Choppe beschikt ook over een vergader- en conferentiezaal.

Omgeving

Salles is centraal gelegen tussen toeristische trekpleisters van allure. De cultuur- en wijnstad Bordeaux, de baai van Arcachon en het 114m hoge duin La Dune du Pyla. De enorme binnenmeren bij Sanguinet en Biscarosse zijn niet alleen mooi, maar nodigen ook uit tot allerlei sportieve genoegens zoals zeilen en vissen. In de directe omgeving is trouwens alle ruimte voor sportief vertier, zoals golfen, wandelen, kanoën, fietsen of paardrijden. De natuur in de omgeving van Salles is fantastisch, mede door de ligging in het Parc Regional des Landes de Gascogne. Bent u culinair liefhebber? De keukens van les landes en Gascogne zijn beroemd. De wijnen uit de Bordeaux-streek zijn fabelachtig en niet te vergeten de Armagnac om samen met een petit café een maaltijd af te sluiten.


Salles en de regio

Klimaat, aan zon geen gebrek - Het gebied Bordeaux-Arcachon, waarin Salles gelegen is, heeft volgens de Parijzenaars het beste klimaat van Frankrijk. Ondanks de wisseling van de seizoenen is het er steeds mild en aangenaam. Strenge vorst komt sporadisch voor, maar aan zon is er geen gebrek. Per jaar zijn er gemiddeld 2010 zonuren.

Het afwisselende gebied chateau de salles wijnstreek

Het gebied is landschappelijk bijzonder aantrekkelijk en zeer afwisselend. Niet alleen de wijnregio met zijn talloze châteaux en domaines, maar ook de kuststreek langs de Atlantische Oceaan is zeer aantrekkelijk. Op zo'n 30 km van Salles vinden we tientallen kilometers zandstrand, waarachter zich romantische binnenmeren, badplaatsen en vissershavens bevinden. Het naaldbos van Landes, op de grens waarvan Salles ligt is het grootste van Europa en onderdeel van het Parc Regional les Landes de Gascogne. De badplaats Biscarosse die zich in deze regio bevindt is zeer bekend bij surf liefhebbers. Ten noorden van Bordeaux bevindt zich de streek Médoc, waar zich verschillende bekende wijnchateaux bevinden die de moeite van een bezoek waard zijn.
Evenals de badplaatsen Soulac, Montalivet et Hourtin.

Bijna alle buitensporten

De omgeving van Bordeaux is een uitgelezen gebied voor sportieve mensen. Bijna alle buitensporten zijn er te beoefenen. In de directe omgeving - Landes - zijn niet minder dan negen golfbanen, terwijl Lacanau, een badplaats in opkomst, een golfschool heeft. Kanoën kan men in de l'Eyre, die langs het resort stroomt en waar verschillende opstapplaatsen zijn. Eigenlijk kan alles in de buurt van Salles. Fietsen, oude spoorlijntjes voor het transport van hout zijn inmiddels getransformeerd tot fietspaden, paardrijden... En misschien een partijtje jeu de boules met de plaatselijke bevolking, alles is mogelijk.


EuroConsult komt tegemoet aan de hoge eisen die u stelt aan wooncomfort, schoonheid en perfectie. Onze passie is om met onze persoonlijke benadering het verschil te maken tussen een huis en uw thuis. Een warm en gastvrij rustpunt in uw drukke leven. Dat ruimte geeft aan genieten, geborgenheid en geluk. Aan mooie momenten met uw dierbaren. In de zwoele avondzon op uw veranda, op een koude winteravond rond de open haard of gewoon met een intiem dinertje in uw gezellige leefkeuken.

Sfeervol landelijk, chic klassiek of tijdloos strak; onze architectuur is altijd gebaseerd op uw hoogstpersoonlijke wensen. Onze signatuur is de stijlvolle vertaling van wat u wilt. Met veel toewijding begeleiden wij onze opdrachtgevers bij de nieuwbouw, uitbreiding en renovatie van villa's en landhuizen. Ook op het gebied van monumenten en luxe appartementen beschikken wij over ruime expertise. In een inspirerend proces met sfeerbeelden, indelingsschetsen en 3D impressies reflecteren wij samen met u uw woonwensen en ontwerpen we in nauw overleg uw ideale woning.

In onze ontwerpen zoeken wij steeds naar de symbiose van architectuur als vakmanschap en als toegepaste kunst. Een ontwerp gaat leven waar functionaliteit en duurzaamheid samengaan met sprankelende creativiteit. Het raffinement in zowel de grote lijnen als in de details geeft onze ontwerpen hun allure. Een ontwerp van EuroConsult heeft meerwaarde en bezit de kwaliteiten om de tijdgeest te doorstaan. Een investering voor vele generaties woongenot.

WTC Heerlen Aachen verhuurt kantoorunits vanaf 25 m² bruto vloeroppervlakte. De kantoren zijn vrij indeelbaar en worden opgeleverd met vloerbedekking, geïsoleerde wanden, klimaatinstallatie (topkoeling), systeemplafonds en ingebouwde verlichtingsarmaturen.

Alle kantoren zijn voorzien van databekabeling voor telefonie en internet. Het WTC levert glasvezelinternet en VOIP-telefonie.

verhuurbare ruimte wtc

Het WTC verhuurt tevens ruimtes voor opslag en archivering in het souterrain.